Kinderfiets huren

Kies een datum en je ziet direct welke fietsen er beschikbaar zijn.

Wilt u graag met het hele gezin een stuk gaan fietsen? Bij Paul van Hal huurt u een fiets op elk formaat voor ieder lid van het gezin! Kies voor de juiste maat en bedenk of het een normale- of elektrische MTB moet zijn. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn zodat de kleintjes langer mee kunnen fietsen op een tocht. Advies nodig? Neem dan even contact op.

Fietsen met het hele gezin

Lekker een hele dag met het gezin de natuur in, sportief bezig zijn en wat zien van de omgeving. Dat klinkt als een perfect dagje uit. Het kan alleen een hele uitdaging zijn om voor iedereen een fiets mee te nemen. Heeft u al gedacht aan het huren van een aantal mountainbikes? Ook voor de kinderen hebben wij normale en elektrische mountainbikes te huur.

Als u bij ons online reserveert staan de fietsen klaar op de datum die u heeft aangegeven. Inclusief helmen en vignetten voor de MTB routes.

Verken de bossen rondom Soest, bijvoorbeeld Lage Vuursche, op een mountainbike van Paul van Hal terwijl uw kind u gemakkelijk bijhoudt op een kleine maar wel elektrische mountainbike. U ziet hierboven het aanbod. Vanaf een wielmaat van 20 inch is er een MTB te huur beschikbaar. Dat komt neer op een lengte van 120cm. Is uw kind daar nog iets te klein voor? Dan monteren wij met plezier een kinderzitje op een van onze grotere elektrische mountainbikes. Op die manier kunt u met het hele gezin van een mooie fietstocht genieten

Fietsverhuur Soest - Fietsen huren voor het hele gezin
× Chat met ons